Arrangementer for børnene i gennem året

Februar
Vi fejrer fastelavn på fastelavnsmandag. Her må børnene – og de voksne, meget gerne komme udklædt. Vi synger om de dyr, personer og figurer, der møder op denne dag. Rollingerne slår katten af tønden indenfor. Radiserne og Rødderne slår katten af tønden inde eller ude alt efter vejret. Til frokost får alle serveret boller i karry og til dessert er der fastelavnsboller.

Marts
Inspireret af Danmarks Naturfredningsforening samler vi skrald i naturen omkring os. Her har vi som altid fokus på at lære børnene at passe godt på den natur, der er omkring os.

April
Børnenes bedsteforældre bliver inviteret til at komme og hygge en fredag formiddag i løbet af foråret

I år og sidste år har vi været så heldige at have mulighed for at komme på en fælles tur til Givskud Løvepark. Turen er arrangeret af Livets Børns Støtteforening

Rødderne tager på afskedstur til Madsbyparken med bus og tog.

Sidste dag i april holdes der “farvel for kommende skolebørn” for Røddergruppen. De fleste år har arrangementet forgået i parken med snobrød over bål og fælles lege for alle Rødderne, deres forældre og søskende.

Maj
Børnenes Grundlovsdag fejres i samarbejde med børn og voksne fra byens øvrige daginstitutioner, Hasselhuset og Livstræet.

Juni

Vi holder sommerfest med fælles spisning for alle børn og forældre

Juli
To ugers sommerferie 29 og 30

September
Vi afholder emneuge om naturen i forbindelse med Danmarks Naturfredningsforening afholdes af Naturens Dag.

Tour de Gedved – vi deltager i det lokale cykelløb

IMAG1278

November
D. 1. november har Livets Børn fødselsdag, det markerer vi med forældrekaffe og fælles leg

December
De største børn tager til Børne julegudstjeneste i Tolstrup kirke

Tæt på vintersolhverv holder vi Lysfest for børn, forældre og søskende med lanternegang og salmesang i parken, æbleskiver og varm saft over bål.