Kl.6.30 åbner Livets Børn.

Indtil kl. 7.45 vil der være mulighed for at få serveret havregrød.
Morgenen er stille, der bliver læst højt, lavet små sysler, leget og fortalt om begivenheder siden vi sås sidst. Efter morgenmaden bliver puderummet åbnet. Hele morgenen er det muligt for de store at gå på legepladsen.

Kl 8 går vuggestuebørnene ind i vuggestuen.

Kl. 8.45 holder vi morgensamling.
Hver gruppe mødes i en rundkreds på gulvet. Vi siger godmorgen til hinanden, finder ud af hvem der er her i dag, og snakker om hvem der kommer senere. Morgensamling indeholder: ugens sang, ugens rim, der trænes mundmotorik og laves ”hjernegymnastik” (hjernegymnastik er kropsøvelser der træner koordinering, koncentrationen, afslapning mm).

Kl. 9 spiser vi formiddagsmad.

Efter formiddagsfrugten begynder dagens aktiviteter.

Kl. 11.15/11.30 spiser vi frokost. Alle børn under tre år får varmt mad ca 3 gange om ugen, de øvrige dage får de rugbrødsmadder med økologisk pålæg.
Børnehavebørnene medbringer madpakker, som bliver spist inde eller ude.

Efter frokost og oprydning, toiletbesøg og bleskift. De børn der sover i barnevogn puttes ude.

Kl. 12.40-13 Er der middagshvil for alle de børn der ikke sover i barnevogn.Til middagshvil indretter vi små hvilepladser i det lille vuggestuerum. Der læses for det meste historie, men det kan også være at vi lytter til klassisk musik eller kommer på guidet afslapningsrejse. Når middagshviet er færdig liste de børn ud der ikke skal sove til middag.

Efter middagshvilet er der stille inde i huset, der er mulighed for at fordybe sig i mere stillesiddende aktiviteter. Er man fuld af krudt, må man gerne gå på legepladsen.

Kl. 14 er der eftermiddagsfrugt. De store spiser ofte eftermiddagsfrugt udenfor.

Efter eftermiddagsfrugten går alle på legepladsen. Alt efter vind, vejr og årstid kan det være at vi går ind igen ved 16-16.30 tiden.

Mandag til torsdag lukker Livets Børn kl. 17.00
Fredag lukkes der kl. 16.00