Kl. 6.30 åbner Livets Børn.

Indtil kl. 7.45 vil der være mulighed for at få serveret havregrød.
Morgenen er stille, der bliver læst højt, lavet små sysler, leget og fortalt om begivenheder siden vi sås sidst. Efter morgenmaden bliver puderummet åbnet. Hele morgenen er det muligt for de store at gå på legepladsen.

Kl 7.45 går Rollingerne ind i vuggestuen.

Kl. 8.45 holder vi morgensamling.
Rollingerne holder morgensamling inde hos sig selv med masser af sang. Radiserne og Rødderne holder morgensamling i hver deres afdeling af det store rum. Vi siger godmorgen til hinanden, finder ud af hvem der er her i dag, og snakker om hvem der kommer senere. Morgensamlingen er et vigtigt punkt på dagen i Livets Børn, og et af de elementer, som er med til at styrke følelsen af samhørighed, og her hører jeg til. Hver uge er der fokus på en sang som synges ugen igennem, måske læres der et rim eller en remse, måske trænes der mundmotorik og leges med sproget. Børnene har mulighed for at fortælle for hinanden og dermed få øvet sig i at stå frem og i at lytte til hinanden.

Kl. 9 spiser vi formiddagsmad, som består af hjemmebagte boller og frisk frugt

Efter formiddagsfrugten begynder dagens planlagte aktiviteter.

Kl. 11.15/11.30 spiser vi frokost. Alle børn får varmt mad ca 3 gange om ugen, de øvrige dage får de rugbrødsmadder.

Efter frokost og oprydning, toiletbesøg og bleskift. De børn der sover i barnevogn puttes ude.

Kl. 12.30-13.00 Er der middagshvil for alle de børn der ikke sover i barnevogn.Til middagshvil indretter vi små hvilepladser i det lille vuggestuerum. Der læses for det meste historie, men det kan også være at vi lytter til klassisk musik eller kommer på guidet afslapningsrejse. Når middagshvilet er færdig liste de børn ud der ikke skal sove til middag.

Efter middagshvilet er der sysletid inde i huset, der er mulighed for at fordybe sig i mere stillesiddende aktiviteter. Er man fuld af krudt, må man gerne gå på legepladsen.

Kl. 14 er der eftermiddagsfrugt. Rødderne spiser ofte eftermiddagsfrugt udenfor.

Efter eftermiddagsfrugten går Rødderne og Radiserne og mange af Rollingerne på legepladsen. Alt efter vind, vejr og årstid kan det være at vi går ind igen ved 16-tiden.

Mandag til torsdag lukker Livets Børn kl. 17.00
Fredag lukkes der kl. 16.00