Initiativtagerne til – og ejerne af - Livets Børn er fire pædagoger, som alle er uddannet ved Gedved Seminarium og har mange års erfaring med arbejdet med børn i alderen 0-6 år. Ud over de fire initiativtagere, der alle arbejder som pædagoger i Livets Børn, består personalegruppen af en pædagog, en læreruddannet, to pædagogmedhjælpere, en pædagogstuderende, vores køkkenleder og tre unge mennesker, som kommer om eftermiddagen og giver en hånd med.

I Livets Børn lægger vi stor vægt på, at børnene bliver mødt af kendte ansigter, derfor bruger vi så vidt muligt altid de samme vikarer, og disse er ofte fundet blandt tidligere ansatte, vores pædagogstuderende, som er tilbage på skolebænken eller andre, som har haft deres gang i huset. På den måde kan vi sikre tryghed hos både børn og forældre.

Livets børn har fået tildelt CSR mærket for at være en virksomhed som tager socialt ansvar.

CSR_20_signatur

De fire ejere:

Foto DorteDorte Mathiasen
Dorte Mathiasen er 42 år og blev uddannet pædagog i 2006. Hun har arbejdet indenfor det private pasningsområde siden 2007. I første omgang i eget hjem, siden i hhv. stordagplejen Børnehuset Bojsensvej for de 3-6 årige og Børneilden for de 0-3 årige. Dorte brænder for at skabe rammer for børn, som giver plads til glæde, mening og nærvær.

Dorte er den administrative leder af Livets Børn. Dorte bor sammen med hendes mand og deres to piger i skolealderen i Gedved.

 

Foto Josefine

Josefine Troldehøj
Josefine er 52 år. Hun blev pædagog i januar 2002. Efter uddannelsen har hun arbejdet som støttepædagog og som børnehaveklasseleder i 6 år. Siden 2010 har hun arbejdet i stordagplejen Børnehuset Bojsensvej for de 3-6 årige. I skolen såvel som i Børnehuset vægter Josefine samhørighed i børnegruppen – trygge børn lærer bedst. Hun har indført børnemassage, og har gode erfaringer med udtrykket “den man rører, driller man ikke”. Fra sin tid som børnehaveklasseleder har hun fokus på leg med og udforskning af sproget. Josefine er en del af ledelsesteamet i Livets Børn.
Josefine bor i Gedved. Hun har en voksen søn der bor i Århus.

Silje RabølFoto Silje
Silje Rabøl er 43 år. Hun er uddannet ergoterapeut i 2001 og pædagog i 2011. Uddannelsen som ergoterapeut har blandt andet givet hende en særlig interesse for at styrke børns motorik og glæde ved at bruge deres krop. For at få bedre mulighed for at arbejde med børn tog hun uddannelsen som pædagog. Efterfølgende har hun arbejdet på Veng Skole & Børnehus og fra 2012 i en privat integreret institution i Odder.

Silje bor sammen med sin mand og deres datter i Gedved.

 

Foto ThomasThomas Klippe
Thomas Klippe er 44 år. Han blev uddannet til pædagog i 2008 fra Gedved Seminarium. Han har arbejdet i børnehave og på bosted for unge med behov for støtte til at mestre eget liv.
Fra 2012-2015 arbejdede Thomas som pædagog på specialskole med børn med generelle indlæringsvanskeligheder.
Det at opbygge relationer gennem leg, bevægelse, kreativitet og historiefortælling er kernen i Thomas’ pædagogiske praksis.
Thomas har tre børn i skolealderen og er gift med Magnolia. Familien bor i Gedved.

 

Ansatte i Livets Børn:

Foto JetteJette Bækkelund Petersen, pædagogmedhjælper bor i Egebjerg med sin mand og har voksne børn. Jette er oprindeligt uddannet materialist, men har de sidste 20 år arbejdet med med børn i aldergruppen 0-3 år.

I 13 år var hun fast gæstedagplejer på Fyn og har de sidste 7 år arbejdet i vuggestue. I den periode har hun været med til at starte 2 nye vuggestuer op. Jette bidrager med sin store erfaring, rolige væsen og gode humør til arbejdet med børnene i Livets Børn.

 

 

Billede karenKaren Sund Duus – pædagogisk medarbejder hos Rødderne. Karen er uddannet lærer og har arbejdet som sådan i 15 år på friskole, siden hen har hun undervist voksne indvandrere og flytninge i dansk. Efter endnu et år på en friskole, besluttede hun at skifte spor i arbejdslivet og blev i 2020 ansat i Livets Børn.

 

 

 

Ann-Sofie Bønneland, uddannet pædagog og tidligere pædagogstuderende i Livets Børn. Det er en glæde, at hun nu er ansat som pædagog og kan udfolde sine evner fuldt ud som en del af personalegruppen. Ann-Sofies tilgang til børnene bærer præg af ro, tillid og humor og hun har fokus på kreativitet, motorik og sanser i hendes pædagogiske arbejde.

Foto DitteDitte Ege Kjeldberg, pædagog, er 42 år, bosat i Gedved og har 3 børn i skolealderen. Ditte er uddannet i 2004 og har erfaring fra både vuggestue, børnehave, SFO og klub samt specialpædagogisk erfaring. Ditte har suppleret sine pædagogiske ansættelser med underviser i rytmik og babytegn, underviser hos DGI i udendørs leg og bevægelse og været frivillig gymnastikinstruktør i den lokale forening for de 3-5 årige. Ditte vægter dagligdagen og har fokus på den store læring, der er i hverdagsrutinerne. Børnene får tryghed ved rytmer og rutiner og skønt bliver det , når de øvrige aktiviteter krydres med grin sang og musik samt masser af bevægelse, som hun brænder for. Ditte vægter omsorg, anerkendelse og den gode og positive kommunikation blandt børn, forældre og kollegaer højt.

 

DSC_0504 (1)

Morar Jane Douglas – Livets Børns køkkenmedarbejder

Morar er uddannet kok i Skotland for mange år siden.

Rejste til Danmark i 1985 og blev Pædagog i 1993.

Hun har arbejdet inden for begge fag de sidste 34 år.

Inden hun startede i Livets Børn i  2015, var hun i køkkenet i en vuggestue/børnehave i Silkeborg i 10 år.

Morar har to store drenge.